( hazard analysis and critical control points )
Tato hygienická direktiva vysvětluje dodžování principů známých jako HACCP v pěti krátkých odstavcích:
- analýza potenciálního nebezpečí a posouzení jeho závažnosti a rizik pro potraviny ve zpracovatelských operacích
- identifikace míst v těchto operacích, ve kterých mohou nastat rizika pro potraviny
- rozhodnutí, které z identifikovaných bodů jsou kritické pro bezpečnost potravin "kritické body"
- provedení účinných, ochranných a monitorovacích opatření v těchto kritických bodech
- sledování rizik pro potraviny, kritických bodů, ochranných a monitorovacích postupů, periodicky a při měnících se zpracovatelslich postupů.
Naše firma DERATOP S.O.S Vám připraví tzv. HACCP knihu, která obsahuje:
- protokol o zásahu a rozsahu prací, specifikace postupů a nápravná opatření
- koncesní listina
- osvědčení d.d.d
- bezpečnostní listy k přípravkům
- rozmístění a evidence deratizačních boxů a monitorovacích staniček
- pojištění odpovědnosti atd....
DOPRAVA ZDARMA v Praze a středočeském kraji, ostatní kraje: cena za km smluvní.